CONTACTEER ONS  
  0495 34 76 76  
    BLIJF OP DE HOOGTE !  

Prachtig luxe appartement met 2 slaapkamers. Gelegen aan het kerkplein van Beveren-Leie, op het eerste verdiep van res. Sint-Jan met een prachtig terras. Inkom, gasten toilet, open leefruimte met prachtig zicht en een openkeuken.2 slaapkamers, een badkamer met douche en lavabo, een berging en een overdekte staanplaats.

Prijs: 690 €

Instapklare woning met 2 slaapkamers centraal gelegen in Beveren-Leie. Inkom met vestiaire. Gezellige leef en eetruimte voorzien van een pellet kachel. Geïnstalleerde keuken met ontbijthoek. Gastentoilet. Klein stadsterras. Inpandige garage met automatische poort, was en bergruimte. Op het verdiep hebben we 2 volwaardige slaapkamers en de badkamer met lavabomeubel en bad/douche. Vaste trap na ...

Prijs: 690 €

Residentie Aralia, rustig gelegen in Harelbeke met een vlotte verbinding richting Kortrijk en Waregem. Zeer proper en netjes onderhouden residentie. Het appartement is op de 2de verdieping gelegen en omvat: Inkom met vestiaire en gastentoilet. De leef en eetruimte van 48m². Ingerichte keuken met een berging. 2 volwaardige slaapkamers. De badkamer met ligbad, lavabomeubel en wasplaats. Ruime k ...

Prijs: 690 €

Appartement met 2 slaapkamers gelegen in het centrum van Beveren-Leie. Inkom. Leefruimte met open keuken. De eerste slaapkamer met toegang tot de badkamer: lavabo, toilet ligbad met douche. Op het verdiep hebben we de 2de slaapkamer. Centrale verwarming op aardgas. Dubbele beglazing. Geen syndickosten. Veel gratis parkeergelegenheid. Alle winkels in de buurt. Epc 299kwh.

Prijs: 650 €

Nieuwbouwmagazijn van 1100m² gelegen aan de afrit E17 van Waregem. Flanders Field Business Park. Veel parking aanwezig. Afmetingen van het gebouw: 19.20m breed, 57.24m diep en 10m hoog.

Prijs: 5.042 €

Kantoorruimte te huur van 141m² in Beveren-Leie. Voorzien van airco en verwarming. Kitchenette. Internet. Dames en heren toiletten. Camera bewaking. Ruime parking. Gelegen in het bedrijvencentrum 69-71.

Prijs: 2.000 €

Het magazijn D6 is bereikbaar via een centrale inkom met automatische poort met code. Iedere huurder heeft zijn eigen toegangscode. In de centrale hall van 325m² is er camera bewaking. Hert magazijn heeft eigen sanitair en is voorzien van verwarming en elektriciteit.

Prijs: 1.500 €

“Bedrijvencentrum 69-71” = De oplossing voor wie een kantoorruimte zoekt met groeimogelijkheden. Co-working in een ambitieuze omgeving !Hier kan men 1 of meerdere bureauruimtes huren, verschillend naargelang de behoefte in oppervlakte en indeling. Gratis ter beschikkingstelling van een gemeenschappelijke vergaderzaal en sanitair. Prijzen zijn per ruimte of per nodige m², forfait ...

Prijs: 1 €
Disclaimer - Facilimmo - Skin design by 14IT BVBA