CONTACTEER ONS  
  0495 34 76 76  
    BLIJF OP DE HOOGTE !  

Tijdloze vrijstaande woningen(7) met een zuid- of oostgerichte tuin en (de mogelijkheid tot) een carport. Kindvriendelijke buurt met een veilige speelzone. Open indeling met een doordachte flow tussen de verschillende leefruimtes. 3 slaapkamers (waarvan sommige met dressing), ruime badkamer en apart toilet. Centrale en rustige ligging met goede verbinding.

Vraagprijs: 453.504 €

Met een ochtend- EN een avondterras, lijkt dit de zonneklopper van het project! Het is voorzien van een inkom met een zeer berging/wasplaats, 2 slaapkamers, een badkamer, een apart toilet, een mooie leefruimte met open keuken, zithoek en eetplaats die kan genieten van het daglicht van beide terrassen. 97,47 m² groot en 2 x een van terras 14,23 m². = 125m²!Kost registratie en bt ...

Vraagprijs: 265.700 €

Energiezuinige strakke en moderne woning rustig en centraal gelegen in Beveren-Leie. inkom met gastentoilet en vestiaire. De leef en eetruimte. Open keuken met eiland en zicht op de tuin. De berg en wasruimte. Op het verdiep hebben we 3 slaapkamers, een berging, de badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel. Toilet op de nachthal. TOPPER. Zonnepanelen. start bouwconstructie 06/2020.

Vraagprijs: 460.804 €

Energiezuinige woning rustig en centraal gelegen in Beveren-Leie. inkom met gastentoilet en vestiaire. De leef en eetruimte. Open keuken met eiland en zicht op de tuin. De berg en wasruimte. Op het verdiep hebben we 3 slaapkamers, een berging, de badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel. Toilet op de nachthal. TOPPER. Zonnepanelen. Start bouwconstructie 06/2020.

Vraagprijs: 440.569 €
Disclaimer - Facilimmo - Skin design by 14IT BVBA