CONTACTEER ONS  
  0495 34 76 76  
    BLIJF OP DE HOOGTE !  

Appartement met 2 slaapkamers gelegen in het centrum van Beveren-Leie. Eet en leefruimte met veel lichtinval. Keuken met ontbijthoek en dakterrasje. Ruime badkamer met enkele lavabo, douche, toilet en wasruimte. Op het verdiep hebben we 2 slaapkamers. Geïsoleerd dak. Dubbele beglazing. Water, elektriciteit en internet + 200€/maand. Geen syndickosten. Epc 315kwh.

VERHUURD

Dit appartement op het eerste verdiep, typeert zich door de rustige slaapkamers, gelegen aan de achterkant van het gebouw. Het is voorzien van een inkom, 2 slaapkamers, een badkamer, een apart toilet, een mooie leefruimte met zicht met een balkon met zicht op de kerkdreef. 93,47 m² groot en een bijkomend balkon van 5,25m². Een open keuken met een aansluitende berging. Kost registrati ...

VERKOCHT

Bouwgrond met oppervlakte van 674m² gelegen in Deerlijk Sint-Lodewijk. Op vandaag bebouwd met een magazijn van 128m².

VERKOCHT

Bouwgrond met oppervlakte van 674m² gelegen in Deerlijk Sint-Lodewijk. Op vandaag bebouwd met een magazijn van 128m².

VERKOCHT

Modern appartement met 2 slaapkamers en een ondergrondse parkeerplaats. Inkom met vestiaire en gatentoilet. Ruime badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo. Ingerichte keuken. Aparte berg en wasruimte met inbouwkasten. Volledig opgeschilderd. Zonnig terras. Alle winkels zijn op wandelafstand bereikbaar. E-peil 37. Vloerverwarming.

VERHUURD

Instapklare woning gelegen in een rustige buurt met een vlotte verbinding. Prachtige zuid-gerichte tuin met toekomstige uitweg! Inkom met vestiaire. Een zeer gezellige leefruimte die voorzien is van een pelletkachel en een aardgaskachel. Door de grote ramen geniet de woonkamer van veel daglicht. Geïnstalleerde keuken met ontbijthoek. De badkamer is gelegen op het gelijkvloers en bestaat uit ...

VERHUURD

Nieuwbouwappartement gelegen op verdieping 2 van een kleinschalige residentie. Inkom met lift, vestiaire en berging. Badkamer met inloopdouchetoilet en lavabomeubel. 2 slaapkamers. Open keuken met veel bergkasten en aansluitend een was en bergruimte. Spooktrap naar de geïsoleerde zolder. Leef en eetruimte met grote glaspartijen. Ruim terras. Private garage.

VERHUURD

Nieuwbouwappartement gelegen op verdieping 1 van een kleinschalige residentie. Inkom met lift, vestiaire en berging. Badkamer met inloopdouche en lavabomeubel. Gastentoilet. 2 slaapkamers. Open keuken met veel bergkasten en aansluitend een was en bergruimte . Leef en eetruimte met grote glaspartijen. Zeer ruim terras. Private garage. Reeds Geschilderd.

VERHUURD

Nieuwbouwappartement gelegen op verdieping 0 van een kleinschalige residentie. Inkom met vestiaire en berging. Badkamer met douche en lavabomeubel. Gastentoilet. Open keuken met ontbijthoek. Leef en eetruimte met grote glaspartijen. Zeer ruim terras waarvan een deel overdekt is. Reeds geschilderd!

VERHUURD

Zeer ruime woning met 2 praktijkruimtes. SUPER COMMERCIËLE LIGGING!!! Parking voor 10 wagens op eigen terrein. Op het gelijkvloers: Ruime inkom met vestiaire, een berging en de toiletten. De 2 praktijkruimtes waarvan 1 met een bar. Geïnstalleerde keuken met ontbijthoek en een koelcel. Was en technische ruimte. Op het verdiep: 4 slaapkamers. De badkamer met inloopdouche, toilet en lavabo ...

VERKOCHT
Disclaimer - Facilimmo - Skin design by 14IT BVBA